About

Hey! wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben al sinds juni 2020 actief op instagram maar speelde al een tijdje met het idee om een blog te beginnen. Sinds januari 2021 ben ik dus ook deze blog begonnen. 

Ik zal eerst eens wat over mijzelf vertellen. 

Ik ben Marloes en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Lelystad samen met mijn gezellige huisdieren. 

Ik werk op dit moment nog als Pedagogisch Medewerker op een BSO met de uitdagende leeftijd van 7 tot 12 jaar. Naast mijn baan heb ik ook een opleiding gedaan voor evenementen organisator en ben ik daarna begonnen met een nieuwe opleiding voor telefoniste/receptioniste en aangezien ik het studeren best wel leuk vond en toch wat tijd over had ben ik, nadat ik mijn diploma heb behaald voor telefoniste/receptioniste doorgegaan met de opleiding Marketing. Goed voor de CV zullen we maar zeggen. ;) 

Op mijn blog zal ik voornamelijk alleen maar boek-recensies schrijven en dan alleen recensies van recensie exemplaren die ik krijg van alle leuke uitgevers die er zijn. Ik werk ondertussen met heel wat uitgevers samen. De boeken die ik uit eigen kast lees krijgen wel aandacht op mijn Instagram maar krijgen geen uitgebreide recensie. Helaas ontbreekt mij dat echt aan de tijd. 

 

Denk je nou, ik zou graag met haar samen willen werken stuur mij dan even een mailtje. Ik krijg via mijn DM bij Instagram vaak vragen van auteurs of ik hun boek wil recenseren maar ik krijg dagelijks best veel berichten waardoor ik de verzoeken niet altijd zie. Dus wil je graag dat ik je boek lees, mail me dan. marloes.readingthebooks@gmail.com 


Vergeten jullie mij niet te volgen op Instagram!? 

Heel veel liefs,

Marloes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.