About

Hey! wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben al sinds juni 2020 actief op instagram maar speelde al een tijdje met het idee om een blog te beginnen. Sinds januari 2021 ben ik dus ook deze blog begonnen. 

Ik zal eerst eens wat over mijzelf vertellen. 

Ik ben Marloes en ik ben 31 jaar oud. Ik woon in Lelystad samen met mijn 3 katten Mia, Kate & Jip mijn hond Ivy, en konijn Anna. Dierentuin hier in huis maar wel heel gezellig. en ja, ik hoor je denken… Groot fan van Fifty Shades hier (Mia, Kate & Anna) Oke, het konijn heet Anna vernoemd naar Frozen, maar ze past perfect in het rijtje thuis.  

Ik werk als Pedagogisch Medewerker op een hele leuke BSO met de uitdagende leeftijd van 7 tot 12 jaar, naast mijn baan heb ik ook een opleiding gedaan voor evenementen organisator maar de corona heeft een beetje roet in het eten gegooid dus ik kan er vooralsnog niet zoveel mee. Helaas. Dus ben ik maar weer begonnen met een nieuwe opleiding voor telefoniste/receptioniste. Goed voor de CV zullen we maar zeggen. ;) maar als ik iets minder zou lezen was ik al klaar geweest, maarja the books always win. 

Op mijn blog zal ik voor nu voornamelijk alleen maar boek-recensies schrijven met name boeken die ik van uitgeverijen krijg. In de toekomst zou ik ook over andere dingen willen bloggen. Wie weet in het nieuwe jaar. Maar helaas ontbreekt het me soms aan wat tijd om alles op de blog te plaatsen. Maar op Instagram blijf ik actief genoeg. 


Vergeten jullie mij niet te volgen op Instagram!? 

Heel veel liefs,

Marloes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb