Marli Elisa - Ik heb mij

Gepubliceerd op 11 juli 2022 om 06:00

BLOGTOUR

 

Waar gaat het boek over?

 

Lottie is op de bruiloft van haar beste vriendin Kate als haar lichaam haar weer in de steek laat. Ze gaat naar huis en krijgt een hatelijk bericht van Kate. Wat voelt ze zich toch een enorme loser. Waarom kan ze niet zoals iedereen een normaal leven hebben?

 

Voor Ralf probeert ze haar chronische vermoeidheid en pijn te verbergen. Ze doet haar uiterste best om 'goed genoeg' te zijn. Maar langzaam komt ze er achter dat dit niet is wat ze wil en ze kiest voor zichzelf.

 

#feelgood #selflove #lifeismessyloveit

 

Wat vond ik ervan?

 

'Ik heb mij' was een verhaal dat mij heel erg aansprak toen ik las waar het over ging omdat ik mij ergens wel een beetje kon vinden in het verhaal van Lottie. Ik was dan ook heel blij dat ik mee mocht doen met deze blogtour en dat ik hem mag aftrappen, super spannend maar heel leuk!

 

"De waarheid is: Ik zou niets liever doen dan twee glazen champagne drinken en de sterren van de hemel dansen op mijn torenhoge hakken"

 


'Ik heb mij' gaat over Lottie, die na een ongeluk een whiplash en een hersenschudding heeft opgelopen en nu chronische moe is. Schoenen aantrekken is voor haar al een hele opgave en als je niet begrepen wordt door je omgeving maakt het de acceptatie en het omgaan met een stuk moeilijker. Maar wat een doorzettingsvermogen en moed heeft Lottie. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

 

"Vandaag heb ik een dagje vrij van ziek zijn, ook al ben ik bijna gezellig dood aan het gaan van de moeheid - ook een mooie manier om te sterven toch?"

 


Dit verhaal is mooi uitgewerkt en leest fijn weg. De emotionele lading wordt luchtiger door de fijne humor die dit verhaal bezit. Ik heb er van genoten.

Lieve Lottie, laat nooit iemand je vertellen wat je moet doen omdat dat het beste schijnt te zijn. Luister naar jezelf, je gevoel en je hart dan kom je er vanzelf.

 

"Ik kijk naar mijn voeten en het voelt alsof het de voeten van iemand anders zijn. Ze droegen me ooit de hele wereld over, waar ik ook maar naartoe wilde. Ik hoefde alleen maar te bedenken wat ik wilde doen en nu... nu moet ik maar afwachten waar mijn lijf zin in heeft en mijn plannen iedere dag aanpassen op wat mijn lijf wil. Ik ben er zo klaar mee, met dat rot lichaam, die ellendige pijnen"

 

Denk jij nu, dit verhaal wil ik ook wel lezen.. 'ik heb mij' is tijdens de blogtour* in de sale! Ipv €4,99 betaal je nu slechts €2,99 en dat is nog niet alles!! Want als je dit verhaal nu koopt krijg je er ook nog eens 𝐞𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐚𝐧𝐝 𝐥𝐚𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐲𝐨𝐠𝐚 bij. Heel snel dit kort verhaal kopen dus!


* De blogtour loopt van 11 juli tot 21 juli

Hoeveel sterren geef ik dit boek?

★★★

 

Wil je ik heb mij van Marli Elisa ook graag lezen? Het verhaal is e-only en verkrijgbaar bij alle online verkoopkanalen en beschikbaar op Kobo plus

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.