Tijan - Carter Reed 1

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 10:17

ᴡᴀᴀʀ ɢᴀᴀᴛ ʜᴇᴛ ʙᴏᴇᴋ ᴏᴠᴇʀ?

 

De beslissing om de sportschool over te slaan en wat eerder naar huis te gaan, zet het leven van Emma totaal op z'n kop. Ze is er getuige van hoe haar huisgenootje wordt verkracht. Op dat moment heeft Emma twee keuzes. Belt ze de politie, waarmee ze haar doodsvonnis tekent omdat de verkrachter de zoon is van een maffiabaas? Of neemt ze het recht in eigen hand in de hoop dit drama te overleven?
Er is geen keuze.
Ze schiet de smeerlap dood en zoekt haar toevlucht bij de enige man die haar kan beschermen.
Carter Reed.
Hij is het machtigste wapen van een rivaliserende maffiafamilie.Tegelijkertijd is hij Emma's bestbewaarde geheim. Want niet alleen was Carter de beste vriend van haar broer, Emma is de reden waarom hij zich ooit heeft aangesloten bij de maffia.
Dit boek is niet voor tere zielen…

 

ᴡᴀᴛ ᴠᴏɴᴅ ɪᴋ ᴇʀ ᴠᴀɴ?

 

Oke, ik begon dit boek eigenlijk een beetje als een 'tussendoortje' gewoon even een boek lezen tussen de boeken door. Normaal lees ik dan een kort verhaal maar nu dacht ik, agh laat ik eens een hoofdstuk van Carter Reed lezen en kijken of het wat is. Mijn eerste ervaring met Tijan - val voor jou - was mij niet heel goed bevallen dus ik was wat sceptisch voor dit verhaal. Maar halleluja wat een verhaal! Het bleef dus ook niet bij één hoofdstuk. Ik heb dit boek gewoon in een ruk uitgelezen. 


𝐢𝐤 𝐡𝐞𝐛 𝐳𝐨 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐢𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐡𝐚𝐚𝐥 𝐠𝐞𝐧𝐨𝐭𝐞𝐧!

 

Normaal ben ik absoluut niet van de boeken over moorden en bloed en alles wat daar bij hoort. Maar dit boek was anders. Het had een verhaal, niet al te veel personages waardoor je het allemaal niet meer snapte. Het was spannend, sexy en emotioneel tegelijkertijd. Het is voorspelbaar maar ook heel verrassend 

 

De personages waren heel fijn en je leefde echt helemaal met ze mee. Niet alleen met Emma maar ook met Mallory, Amanda, Theresa, Noah & Carter. Deze personages zijn leuk, lief, interessant en voor om heel erg verliefd op te worden. 

 

Carter Reed, ook wel bekend als de ijskoude killer zit bij de maffia nadat de broer van Emma en de beste vriend van Carter, AJ is vermoord door een van de maffia families  en om Emma te kunnen beschermen is Carter bij de maffia gegaan. Slechte keuze of een keuze uit liefde?  Carter heeft Emma altijd in de gaten laten houden om haar te beschermen. Als Emma op een dag thuis komt en ziet dat haar huisgenootje Mallory verkracht wordt door Jeremy Dunvan, de zoon van de maffiabaas besluit ze om hem neer te schieten en te vluchten. Ze vinden onderdak bij Ben, een collega van Mallory. Maar Emma gaat ondertussen opzoek naar Carter Reed want die zou haar wel eens kunnen helpen.. 

 

Al met al was dit verhaal ondanks de ijskoude killer een verhaal om bij weg te dromen en stiekem een beetje verliefd te worden op Carter. 

 

Op naar deel 2 want ik wil meer Carter Reed 😍

 

Hoeveel sterren geef ik dit boek?

★★★★

 

Wil je 'Carter reed deel 1' ook graag lezen?

 

Carter Reed 1 is verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels als paperback en Ebook.

 

Genre: Romance

Aantal pagina’s: 350

Uitgeverij: Tinteling Romance 
ISBN: 9789492507419

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.