Madelein Kerseboom - Een vlucht naar jou

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 16:50

Waar gaat het boek over?

 

In Een vlucht naar jou van Madelein Kerseboom, het eerste deel in de Vlucht-serie, heeft stewardess Esmee haar leven helemaal op orde. Maar dan begint ze een affaire… Voor de fans van Jojo Moyes.

In Een vlucht naar jou, het eerste deel in de Vlucht-serie van Madelein Kerseboom, vliegt Esmee als stewardess de hele wereld over. Thuis wacht haar vriend Melvin op haar, al heeft hij het even druk met zijn eigen carrière als bestsellerauteur. Esmee lijkt haar leven helemaal op orde te hebben, maar haar relatie loopt stroef. Als ze tijdens een vlucht naar Buenos Aires de knappe Javier tegenkomt, kan ze de verleiding dan ook niet weerstaan, en een stormachtige affaire begint. En juist dan slaat in Melvins leven het noodlot toe… waardoor hij haar harder nodig heeft dan ooit. Terwijl Esmee hem te hulp schiet, ontdekt hij haar geheim en valt hun leven als een kaartenhuis in elkaar. Is alles wat ze samen hebben opgebouwd voorgoed kapot?

 

In dit eerste deel van de Vlucht-serie stort Kerseboom de lezer in een avontuur vol drama, romantiek en turbulentie, en houdt je met haar meeslepende schrijfstijl geboeid tot de allerlaatste pagina. Voor lezers van Jojo Moyes, Cecelia Ahern en Rebecca Serle.

 

‘Het kan niet anders dan dat dit verhaal je raakt.’ – Hebban

 

Wat vond ik ervan?

 

Eindelijk is daar weer een nieuwe Madelein Kerseboom. Ik heb zo enorm uitgekeken naar dit boek. Ik heb al haar boeken gelezen en het kon dan ook niet anders dan dat ik dit boek ook moest lezen en ik was er van overtuigd dat dit boek weer net zo goed zou zijn. Stiekem had ik de achterflap niet eens gelezen want ik wist dat dat met een boek van Madelein niet nodig zou zijn. Ik ben Xander uitgevers dankbaar dat ik een exemplaar gekregen heb, nogmaals bedankt.

 

"Mijn ervaring is: hoe meer geld, hoe meer kapsones. Mannen met macht en status lijken nou eenmaal te denken dat de wereld van hen is"

 

Madelein weet met een vlucht naar jou weer een sterk verhaal neer te zetten, goed uitgewerkt en met een goede verhaallijn. Een verhaal met een boel turbulentie en dat je hart binnen vliegt en je raakt. Dit boek kan en wil je niet meer wegleggen en wil je in één ruk uitlezen. Dankzij de heerlijke schrijfstijl is dat gelukkig geen enkel probleem en vlieg je door het boek heen. 

 

'Wat heb je aan erkenning als je niet gelukkig bent in je werk?"

 

Het was een prachtig verhaal met actuele en mooie thema's. Onderwerpen die ik van dichtbij heb mee gemaakt en die dan ook echt heel hard binnen kwamen. De personages waren realistisch neergezet hoewel ze niet altijd de beste keuzes en beslissingen maakte en stoorde ik mij soms aan Melvin en zijn soms wat opdringerige gedrag en korte lontje. Maar toch waren Melvin en Esmee mooie mensen. De vriendschap tussen de 3 vriendinnen was ontroerend, hartverwarmend en bijzonder om te lezen. Zo benieuwd naar het verhaal van Roxan en Yara. 

 

"Mijn leven lijkt in niets meer op wat het was. Er is zo ongelooflijk veel gebeurd"

 

Al met al is een vlucht naar jou een prachtig, emotioneel en ontroerend boek die iedereen zou moeten lezen. Ik kijk nu al uit naar de volgende delen in deze vlucht serie.

 

Hoeveel sterren geef ik dit boek?

★★★

 

Wil je een vlucht naar jou ook graag lezen?
Een vlucht naar jou van Madelein Kerseboom is verkrijgbaar in alle (online) boekhandels als paperback en ebook.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.