Marijke Verhoeven - De regels van het spel / Mia

Gepubliceerd op 8 juli 2022 om 10:00

Waar gaat het boek over?

 

Drie vrouwen, drie verhalen, één ABBA-concert. Volgen zij het ritme van hun hart? Zingen is wat Mia het allerliefste doet. Maar sinds ze hardnekkig wordt lastiggevallen, durft ze haar talenten in Nederland niet meer te gebruiken. De kans om in Denemarken weer op het podium te staan in een ABBA-coverband grijpt ze dan ook met beide handen aan. Tot ze beseft dat haar vocale succes via social media gemakkelijk de Deense grenzen overgaat. Kruipt Mia weer in haar schulp of durft ze de spotlights te pakken?

 

Wat vond ik ervan?

 

🎶"Waterloo
Couldn't escape if I wanted to
Waterloo
Knowing my fate is to be with you
Wa-Wa-Wa-Wa-Waterloo
Finally facing my Waterloo" 🎶

 

Het derde en laatste deel van de regels van het spel gaat over Mia, tijdens het verhaal van Tess kwam zij al af en toe voorbij wandelen en ik keek heel erg uit naar dit deel, Mia kwam toen al heel mysterieus over en ik wilde meer van haar weten want dat er een verhaal achter haar schuil ging was duidelijk, maar wat?

 

"Geloof in jezelf, Mia. Neem het heft weer in eigen hand en ga voor het hoogste"

 

Ook van dit deel heb ik weer enorm genoten. Deze keer beleven we het hele benefiet concert vanuit Mia. Het heeft dus wederom de zelfde tijdlijn als de eerdere verhalen van deze serie. Mia die op het laatste moment een plek gaat in nemen als Agnetha in de ABBA Tribute band wat niet helemaal verloopt zoals de bedoeling is maar toch de sterren van de hemel schitterend ondanks alle tegenslagen die zij heeft moeten mee maken.

 

"Zeiden ze niet dat het in Denemarken op verschillende plekken 's nachts zo donker was dat je er veel meer sterren zag dan elders in Europa? Dus als ik die maan zou missen, had ik hier vast een nog grotere kans op een plek tussen de sterren"

 

Mia leest weer heerlijk weg en ze heeft echt mijn hart gestolen. Mia heeft mij met haar verhaal geraakt omdat ik het zelfde heb meegemaakt als zij. Ik kan mij haar angst, paniek en emoties dus heel goed voorstellen maar wat een kracht en moed heeft zij om door te gaan. Heel veel liefde voor Mia!

 

En eigenlijk heb ik ook nog lang geen genoeg van Mia, ik wil meer lezen over haar en haar avonturen die ze nog gaat meemaken. En zeker niet alleen van Mia maar ook van Tess en Lotta. Wat was deze serie een genot om te mogen lezen. Ik heb intens genoten van de regels van het spel. Bedankt verhalenfabriek, dat ik deze serie voor jullie mocht lezen en bedankt Marijke, voor deze heerlijke serie. Schrijf alsjeblieft meer van dit soort verhalen

 

Hoeveel sterren geef ik dit boek?

★★★

 

Wil je de regels van het spel - Mia ook graag lezen? Het verhaal is e-only en verkrijgbaar bij alle online verkoopkanalen, Kobo plus en de online bibliotheek

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb