Loes den Hollander - Je bent aan de beurt

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 17:00

Waar gaat het boek over?

 

Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft.

 

Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek...


Wat vond ik ervan?

 

Ik kreeg van de crime compagnie een recensie exemplaar je het nieuwste boek van Loes den Hollander. Je bent aan de beurt. Heel erg bedankt! 

 

Dit is mijn eerste leeservaring met Loes den Hollander, hoewel ik er wel een aantal in de kast heb staan ben ik er nog niet aan toe gekomen om ze te lezen. Hoe mijn eerste ervaring met Loes was kun je lezen in mijn recensie van je bent aan de beurt. 

 

Het verhaal begon eigenlijk al meteen heel goed en sterk met dat Tessa samen met David, haar nieuwe liefde voor een weekendje naar zijn duinhuisje zijn gegaan. Echter bleek David daar niet de leuke charmante man te zijn waar Tessa verliefd op was geworden en had hij lugubere seksuele gedachtes. Waarbij tijdens het lezen de rillingen over je rug gaan. 

 

Hoewel het verhaal heel sterk begon zakte dat na een paar hoofdstukken wel af en kwam de echte spanning niet echt meer terug tot het einde maar het was nog steeds heel boeiend om te lezen en vond ik het ook lastig om het boek weg te leggen want toch wilde ik weten hoe het zou aflopen. Er gebeurde genoeg in het verhaal. 

 

Het verhaal wordt verteld door verschillende personages. Zo hebben we hoofdstukken vanuit Tessa, David en het duo Paula & Amber. Paula in het afdelingshoofd van de afdeling in het ziekenhuis was Tessa werkt en Amber is de psycholoog van Tessa en tevens de zus van Paula. Het duo heeft in hun verleden ook het een en ander meegemaakt wat betreft seksuele mishandelingen en daarom is Amber een psycholoog speciaal gericht op vrouwen die hiermee te maken hebben of te maken hebben gehad.
Ook gaan we, met name in het begin veel terug in de tijd met de relatie van Tessa en haar overleden man Levi. 

 

Jou treft geen blaam. Je hebt in de liefde willen geloven en toen gekozen voor iemand die je niet waard was. Je had beter verdiend en het is belangrijk dat je wat jou is overkomen bekendmaakt, zodat je het kunt verwerken en afsluiten

 

De personages vond ik heel interessant zeker het duo vond ik heel mysterieus maar ook zeker de ex van David, Josefien vond ik erg intrigerend en was vooral heel benieuwd of zij wel zo oprecht was als dat ze deed overkomen. En Tessa wat een lieve vrouw en wat had ik met haar te doen zo'n man gun je helemaal niemand! 

 

De cover van het boek is echt prachtig en ziet er heel spannend uit. De kleuren combinatie en het de afbeeldingen van de vrouw zijn heel mysterieus. Wel doet de cover vermoeden dat het om een jonge vrouw gaat terwijl in het verhaal Tessa al iets ouder is.

 

Al met al een fijn boek. Niet heel spannend maar boeiend genoeg om door te lezen. Het is soms wat heftig maar absoluut de moeite waard om het te lezen. Ik ga dus ook zeker de boeken die ik van Loes den Hollander heb liggen lezen. Want ik ben wel benieuwd naar meer van haar. 

 

Hoeveel sterren geef ik dit boek?

★★★

 

Wil je je bent aan de beurt ook graag lezen?

 

Titel: Je bent aan de beurt
Serie: Dit boek is geen onderdeel van een serie
Auteur: Loes den Hollander
Genre: Thriller
Uitgeverij: De crime compagnie
Aantal pagina’s: 350
ISBN: 9789461096005
Uitgave: Oktober 2021
Uitvoering: Paperback, ebook en luisterboek

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.